Loading

Walls of the Education Centre Entry Courtyard

ARM Architecture2014

Shrine of Remembrance

Shrine of Remembrance
Melbourne, Australia

The interior walls of the Education Centre Entry Courtyard are constructed in perforated steel.

They shall grow not old as we that are left, grow old

These words from The Ode are spelt out in morse code by the perforations. Since the opening of the courtyard school students have spontaneously inserted poppies of remembrance in the walls.

Details

  • Title: Walls of the Education Centre Entry Courtyard
  • Creator: ARM Architecture
  • Date Created: 2014
  • Location: Melbourne, Australia
  • Image credit: © John Gollings
  • Type: Architecture
  • External Link: Shrine of Remembrance

Get the app

Explore museums and play with Art Transfer, Pocket Galleries, Art Selfie, and more

Recommended

Google apps