Színek - Kiss Annamária

A galériába azok a képek kerültek, melyeknek színvilága beszippantott, élénk, mérsékelten szürreális színek amik együtt nagyon kényelmesek és kellemesek a szemnek. Szinte beleveszik az ember miközben nézi. 

Elképesztő a kép kidolgozottsága,az ívek,formák &ahogy az élénk kék háttér kidobja a többi színt.Szeretem azokat a színes képeket,rajzokat amikor vékonyan meg van húzva sötéttel a formák körvonala.
Jól néznek ki nagyon ezek a táncoló emberkék a fejekkel a kezükben, szép a váltakozó minta meg ahogy bemutatja a szertartást végző emberek öltözékét. Gondolkodás nélkül felvenném én is, csinos darab:)
Ennek a majmocskának nagyon megtetszett a karaktere, bár szín nem sok van rajta. Mókás a lábai milyen természetellenes tartásban vannak ráfestve.
Emlékeztet kicsit az igényesebb indiai reklám falfestményekre. Kellemesek a színei, és megnyugtató, de van benne valami kitalálhatatlan és sokadjára nézem meg újra.
Gyönyörű a kidolgozása és az apró minták a textileken. A kedvencem a kezeire és a talpára vetődő árnyék, a szépen rajzolt rajzfilmek jutnak róla eszembe.
Minta és a mustár sárga a hideg kékkel.
A sápadt szürke és az élénk narancs együtt igazán szép.
Ijesztőek ezek az életben megkeseredett arckifejezések az alakokon, főleg a gyermeken. A színek miatt viszont lenyűgöző, szinte átmelegíti az embert miközben nézi :)
Credits: All media
This user gallery has been created by an independent third party and may not always represent the views of the institutions, listed below, who have supplied the content.
Translate with Google
Home
Explore
Nearby
Profile