MY KIND OF PLACES

Jag har alltid haft en förkärlek för att resa och upptäcka. Därför har jag sedan tidig ålder velat resa så mycket som bara möjligt. Detta galleri visar olika konstverk utifrån platser som jag har besökt. Alla de olika verken föreställer några utav de olika länder och platser jag har besökt. Detta galleri är som en nostalgisk representation utav mitt egna abstrakta liv. Konstverken är dessutom uppställda i den ordning som platserna är besökta på.

Marocko. En del av mig och mitt blod. Pappa är nämligen född och uppvuxen i Marocko. Första besöket 1994
Norge, vårat grannland. Åkte med första gången över med båt tillsammans med min mormor 1999 och blev helt klart tagen av den vackra naturen.
Åkte till London första gången 2003 på klassresa. Dock väcker just denna bild av London ett minne från när jag reste dit på egen hand 2011 och promenerade längs med Themsen..
Spanien och Mallorca. Åkte dit med familjen 2004 för sol och bad. Denna bild väcker ordet "semester" inom mig.
Vackra Florence som besöktes 2007. Arkitekturen och landskapen var häpnadsväckande och jag minns torgen i Florence fyllda av konst och kultur blandat med marknader och billiga märkeskopior.
Åkte till den franska rivieran under sommaren 2007. Här blev jag även kär för första gången och lärde känna vänner för livet. Har en speciell plats i mitt hjärta.
Jag besökte Köpenhamn första gången 2008. Har alltid haft en stark connection till denna stad som jag även hoppas kunna bosätta mig i en vacker dag. Möjligen var jag kanske dansk i ett tidigare liv?
Hade den mest fantastiska resan tillsammans med en vän och hennes familj i Kroatien. Så vackra vyer och trevliga människor. Valde denna bild då vi spenderade större delen av tiden på havet.
Första morgonen i Sydney, klockan är strax efter 06.00 och jetlaggen har kickat in. Att få uppleva denna vy var otroligt. Första gången jag var så långt hemifrån utan familjen, på andra sidan jorden.
Bosatte mig på Hawaii 2012. Denna bild beskriver mina känslor för denna fantastiska plats som jag en gång kallade mitt hem.
Bodde i Singapore under hösten 2015. Trots att jag har blandade känslor kring min vistelse där så framkallar denna målning en positiv sida av det hela.
Trots att jag inte besökte just Kuala Lumpur som bilden föreställer så var jag överraskad av Malaysia när jag åkte dit 2015. Det påminde mycket om Marocko samtidigt som det var nytt och spännande.
En vecka ensam på Bali 2015. Var så avslappnade och precis det jag behövde i just den tiden av mitt liv. Vill tillbaka.
Translate with Google
Home
Explore
Nearby
Profile