Films and Songs of memories

Tämä galleria sisältää taideteoksia, jotka tuovat minun mieleeni jonkin elokuvan tai laulun, joista muistuu mieleen ajatuksia ja muistoja.

Smaug -paha lohikäärme Hobitti elokuvasta. Elokuva itsessään on minun suosikkini fantasia kategoriasta. Smaugista tekee erityisen sen ääninäyttelijä Benedict Cumberbatch, jonka roolisuoritus Sherlockissa teki vaikutuksen.
Teos on kuin ilmetty The Lonely Mountain! Se johdattelee jälleen Hobitti elokuvaan. Vuorella on suuri merkitys kääpiöille, mikä koskettaa. Ja elokuvan musiikki on omaa luokkaansa.
Kun näin laivan, tuli mieleen purjelaiva, jolla valkoiset lähtivät valloittamaan intiaanien maata Pocahontas -elokuvassa. Pienenä kyseinen intiaaniprinsessa oli suosikkini Disneyn prinsessahahmoista.
Tämä nainen on legendaarinen henkilö 1900 -luvun puolivälistä. Lisäksi hän on suosikki naisartistini Lana Del Reyn idoli.
Elvis Presley, hänkin legenda. Elvis tuo aina mukanaan tuulahduksen Amerikasta -maasta, jonne haluan matkustaa.
Teos palauttaa mieleen ne hetket, jolloin katsoimme ensimmäistä kertaa Tappajahain. Suosikkejani seniorielokuvista...
Jos pitäisi nyt nimetä Yhdysvaltojen presidenttejä, ensimmäisenä ehdottomasti tullisi mieleen J.F. Kennedy. Hänestä ohessa oleva Lana Del Reyn kappale kertookin.
Teos sopii täydellisesti Oopperan Kummitus -elokuvaan. Kaikki katsovat kiinnostuneina ja hämmentyneinä lavan tapahtumia kunnes kattokruunu valahtaa yleisön päälle. Elokuva on mielestäni musikaalien aatelia!
Elokuva hyvin havainnollistaa sen kun Titanic törmää jäävuoreen. Yksi syy törmäykseen oli poikkeuksellisen tyyni vesi. Olen itsekkin ollut tilanteessa, jolloin aallokon puuttuminen vaikeutti matkaa.
Viidakon kuningas on myös kuvattu Disneyn elokuviin. Elokuvan kohtaukset antoivat ideoita leikkeihimme kun olin vielä pieni.
Teos on muuten ikävän näköinen, mutta seisovasta kissasta mieleen muistuu Saapasjalkakissa, jota en ole oikein koskaan ymmärtänyt...
Talvinen kaupunki, josta muistuu mieleen joskus televisiossakin pyörinyt video. Kappale oli ensi kosketuksia Nightwishiin. Bändin kosketinsoittajan/säveltäjän Tuomas Holopaisen tuotantoa kuuntelen edelleenkin.
Itse teoksessa huomion kiinniittyy taiteilijaan Leonardo da Vinciin. Tiesitkö, että Leonardo DiCaprio on nimetty tämän taiteilijan mukaan? Näyttelijä Leonardo on ehdottomasti suosikki näyttelijäni.
Teoksessa on iso nalle, joka tulee ja hajottaa kaupungin rauhan. Jos mietitään tätä muistuttavaa elokuvaa niin paras esimerkki lienee King Kong. Elokuva on myös osoitus siitä, miten huonosti käy kun ihminen sekaantuu joka asiaan. Välillä kuvitellaan liian suuria
Näen teoksessa miehen, joka istuu kantapaikassaan, kirjoittaa ja muistelee jotain.Hmm... tämähän on suoraan elokuvasta Remember me. Siinä nuorukaisen elämää varjostaa veljen kuolema ja hän käykin joka aamu kirjoittamassa paikassa, jossa näki veljensä viimeisen kerran. Elokuvamuistoksi jäi kyynelistä väsyneet silmät.
Norsu on aivan Rosien näköinen. Rosie on sirkuksen vetonaula Robert Pattinsonin tähdittämässä elokuvassa Vettä Elefanteille.
Nykyaikana ei enään kuljeta paikasta A paikkaan B hevoskärryjen avulla vaan ollaan siirrytty hieman nopeampiin kulkupeleihin. Tästä esimerkin antaa Fast and Furious.
Teokseen maalattu henkilö on varmasti juonut jo tarpeeksi... Mutta hän saattaisi silti todeta kapteeni Jack Sparrowin tavalla:"Why is the rum gone?"
Kuvassa on hauskasti kuvattu kitara. Se on tärkeä soitin monelle. Niin on myös Belgian 2010 -vuoden euroviisuedustajalle.
Viulu... Niin vaikea soitin kuin se onkin silti joillekkin sekin on rakas. Esimerkiksi Alexander Rybak ei päästä videon aikana kertaakaan irti viulustaan. Olen itsekkin nähnyt hänen soittavan sitä ja kyllä hän sen taitaa.
Translate with Google
Home
Explore
Nearby
Profile