Ősi vagy modern ?

A galéria olyan képeket, tárgyakat tartalmaz, melyekről első pillantásra és egyéb információ hiányában nem dönthető el egyértelműen, őskori-ókori műemlékről vagy a modern művészet alkotásáról van-e szó.

Időtlen grimasz. Az időszámítás kezdetétől, a Notre Dame vízköpőin át egy mai modern szoborig bárhol felbukkanhat.
Ez az időszámítás előtti nyaklánc könnyedén beleolvad a manapság divatos "steampunk" kultúrkörbe. Díszei kísértetesen emlékeztetnek a mai rugókra.
Már az időszámítás elején is 7000 éves volt ez a csiszolt kő, de szerintem simán megállná a helyét egy design lakberendezési bolt polcán is, mint extrém dísztárgy.
Ma biztos arany spray-vel festett préselt alumíniumból készülne, de egy tengerparti bazárban vinnék mint a cukrot. A mai változat művészeti értéke kérdéses, de mint időszámítás előtti emlék, viselném.
Ez nem egy 20. századi, minimalista edény? Nem.
Kék barátunk szinte egy az egyben a Zsolnay gyár által álmodott, enyhén retro Eozin béka ikertestvére. Lehet, hogy innen vették az ihletet?
Az organikus művészet tényleg kortalan.
Ez a színkombináció majdnem olyan időtálló, mint a női ruhák között a "kis fekete".
Extrém testékszer az ókorból, melyet bármelyik punk azonnal magára öltene.
Akár egy művészeti galéria kirakatában is lehetne...
Credits: All media
This user gallery has been created by an independent third party and may not always represent the views of the institutions, listed below, who have supplied the content.
Home
Explore
Nearby
Profile