Adj címet a galériádnak, amiben a neved is szerepel!

A feladat a következő: keress legalább 10 olyan alkotást, ami az őskorhoz vagy az ókorhoz köthető (bármilyen földrajzi terület szóba jöhet, olyan is, amiről nem beszéltünk). Azt kérem, hogy válassz legalább egy szempontot, ami összetartja a galériád elemeit (szín, méret, kor, műfaj, anyag, téma stb.). Ezt az elemet kérem, hoyg szóban is fejtsd ki minden egyes képnél (hogy hogyan tudod et megtenni, az le van írva a galériám képeinél). A feladat célja, hogy mrülj el egy kicsit az őskori és ókori művek részleteiben, és böngéssz a Google Art Projekt műtárgyai között. Az alapján fogok ostályozni, hogy elkészült-e a galéria, illetve megfelel-e a fenti szempontoknak. A galéria linkjét a szabo.franciska@kiskepzo.hu címre várom. A határidő 2015. január 17!

Ha a keresgélés közben elmentettél képeket, akkor az elmentettek közül ide tudod húzni a kiválasztottakat. A kiválasztott képre mozdítva az egeret alul megjelenik az EDIT felirat.
Felül megjelenik az Add Text Caption, erre is rákattintva 200 karakternyi szöveget be lehet írni. Azt kérem, hogy ide írjátok meg, hogy a választott képen a közös dolog éppen hogy jelenik meg, mi az?
Ha többet mondanál, akkor tedd be még egyszer a képet, és újra lesz 200 karakternyi helyed.
A rendszer automatikusan menti. Már csak egy dolgod maradt hátra: tedd publikussá a galériád, és küldd el nekem e-mailben, vagy Facebookon a linket.
Határidő: 2015. január 17! Ha korábban leadod, akkor vissza tudom küldeni javításra.
Credits: All media
This user gallery has been created by an independent third party and may not always represent the views of the institutions, listed below, who have supplied the content.
Home
Explore
Nearby
Profile