Escif

Nacho Magro Huertas, conegut com Escif és un artista urbà de la Ciutat de València que porta en actiu des de 1996-1997. Forma part del col·lectiu d'artistes urbans valencians XLF.
Escif és valencià, llicenciat en Belles Arts i especialista en art urbà per la Universitat Politècnica de València. Va començar realitzant els típics graffitis durant la segona meitat dels anys 90, per a anar evolucionant el seu estil fins a arribar a les seues intervencions actuals. En els seus treballs ha tractat temes socials com el cas Gürtel, la Primavera Valenciana, les retallades econòmiques o l'urbanisme de València. En 2014 va realitzar la portada del disc My favourite faded fantasy, de Damien Rice, i en 2015 va dissenyar la falla de Mossén Sorell - Corona, anomenada Tot el que sobra.
La seua obra representa un treball de reflexió que pot ser compartit amb altra gent, a qui es vol provocar i fer que es qüestione coses. Com els humoristes gràfics, Escif utilitza recursos com la sàtira, la hipèrbole o la juxtaposició.
Show lessRead more
Wikipedia

Discover this artist

5 items

More art movements

Google apps